Koillis-Optiikka Oy palvelee Kemijärvellä

Koillis-Optiikka Oy on yksityinen optikkoliike, joka tarjoaa asiantuntevaa palvelua kaikissa näköasioissa. Liikkeemme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Kemijärven keskustassa. Tervetuloa palveltavaksi!

Kysy lisätietoja tai anna palautetta

Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä.

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Koillis-Optiikka Oy
Liikekulma
98100 KEMIJÄRVI

Y-tunnus: 01916088
Puh: +35816813349

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Koillis-Optiikka Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Suosittele meitä

Facebook Twitter 7Jaa
016 813 349

Yhteystiedot

Koillis-Optiikka Oy

Annaliisankatu 8

98100 KEMIJÄRVI

Puh. 016 813 349

koillis.optiikka@pp.inet.fi

www.koillis-optiikka.fi

Y-tunnus 0191608-8

Aukioloajat

Ma: 9:00 - 17:00

Ti: 9:00 - 17:00

Ke: 9:00 - 17:00

To: 9:00 - 17:00

Pe: 9:00 - 17:00

La: 10:00 - 13:00

Su: Suljettu

Liikkeemme on suljettu kesälauantaisin.

Optiikan Luontaistuote palvelee

Samoissa tiloissa toimiva Koillis Optiikan Luontaistuote tarjoaa luontais- ja terveystuotteet hyvinvointisi tueksi. Tervetuloa tutustumaan!